- We doen er alles aan om je zoveel mogelijk te informeren omtrent de artikelen. Kledwin is een outlet-winkel en we hebben meestal niet elk artikel in alle maten in voorraad. Mocht een artikel desondanks niet voldoen aan je verwachtingen dan kan je een artikel retourneren.

- Ruilen & retour dient vooraf aangemeld te worden. Stuur ons dan een mailtje met je bestelnummer en de mededeling dat je wilt ruilen of retourneren.

- Bestellingen boven de 100 euro worden gratis geleverd, echter wanneer u een retourzending doet en het bedrag van de overgebleven bestelling onder de 100 euro daalt, zijn wij genoodzaakt de verzendingskosten in te houden van het retourbedrag.

- De retourkosten zijn voor eigen rekening en de verzending op eigen risico. Bewaar daarom de retour verzendcode goed. Bij ontvangst van het geretourneerde artikel door Kledwin ontvangt je een bevestigings e-mail en wordt het bedrag ter waarde van het geretourneerde product binnen 14 kalenderdagen naar je rekening overgemaakt. 

- Als u gebruik heeft gemaakt van kortingen of acties, dan kan het zijn dat u, na terugzending van een aantal artikels, niet meer aan de actievoorwaarden voldoet. Indien dit het geval is, dan zal dit verrekend worden met de eventuele terugbetaling, of kan het zijn dat u het verschil nog dient bij te betalen. Hiervoor zal u dan een betaallink doorgemaild worden.
!!! RONDE PRIJS artikelen worden niet geruild of teruggenomen. 

- De bestelling dient binnen 7 kalenderdagen na ontvangst op het bezorgadres geretourneerd te worden. 

- Het te retourneren artikel moet nog voorzien van labels en voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking worden geretourneerd. Het artikel wordt niet teruggenomen indien het artikel gedragen en/of gewassen is en/of je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.

- Zodra we de retourzending verwerkt hebben, betalen we je terug. We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je betaald hebt. Als je betaald hebt met een cadeaubon of shoptegoed, krijg je het geld terug in een voucher.

Retourformulier: klik hier

Stuur je retour naar:

Kledwin
Molenstraat 17
2550 Kontich

© 2014 - 2022 KLEDWIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel