- We doen er alles aan om je zoveel mogelijk te informeren omtrent de artikelen. Kledwin is een outlet-winkel en we hebben meestal niet elk artikel in alle maten in voorraad. Mocht een artikel desondanks niet voldoen aan je verwachtingen dan kan je een artikel retourneren.

- Ruilen & retour dient vooraf aangemeld te worden. Stuur ons dan een mailtje met je bestelnummer en de mededeling dat je wilt ruilen of retourneren.

- Betaal je verzendkosten en stuur je je gehele bestelling retour, dan krijg je de verzendkosten teruggeboekt. Heb je verzendkosten betaalt en stuur je een gedeelte van je bestelling retour? Dan worden de verzendkosten niet teruggeboekt. 
Voor onze gratis verzending vanaf € 100, als je een gedeelte van je bestelling retourneert en niet meer aan de voorwaarden van het minimale bestedingsbedrag blijft voldoen, de verzendkosten verrekend zullen worden met je retourzending.

- Bij retourzending van bestellingen vanuit het buitenland worden de oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed.

- De retourkosten zijn voor eigen rekening en de verzending op eigen risico. Bewaar daarom de retour verzendcode goed. Bij ontvangst van het geretourneerde artikel door Kledwin ontvangt je een bevestigings e-mail en wordt het bedrag ter waarde van het geretourneerde product binnen 14 kalenderdagen naar je rekening overgemaakt. 

- Stel je voor dat je een kortingscode of actiecode toegepast hebt tijdens je bestelling en je een gedeelte van je bestelling retourneert. Is de korting dan nog van toepassing? Wanneer je aan de voorwaarden van de kortingscode blijft voldoen, dan is dit het geval. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een kortingscode geldig is bij een minimale besteding van €50. Wanneer je vervolgens de helft van je bestelling retourneert en onder het minimale bestedingsbedrag van €50 komt, voldoe je niet meer aan de voorwaarden van de actie. Dit betekent dat je geen recht meer hebt op de korting en dat deze verrekend zal worden met je retourzending. 

- De bestelling dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst op het bezorgadres geretourneerd te worden. 
!!! Afgeprijsde artikelen (actie-artikelen, koppelverkoop, ronde prijzen, extra korting bovenop de outletprijs) dienen binnen 3 kalenderdagen na ontvangst op het bezorgadres geretourneerd te worden.

- Het te retourneren artikel moet nog voorzien van labels en voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking worden geretourneerd. Het artikel wordt niet teruggenomen indien het artikel gedragen en/of gewassen is en/of je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.

! Belangrijk: Vergeet niet dat de terugbetaling met dezelfde betaalmethode gebeurt als die bij de aankoop is gebruikt.

Retourformulier: klik hier

Stuur je retour naar:

Kledwin
Valkstraat 136
2610 Wilrijk

© 2014 - 2021 KLEDWIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel